De praktijk

De praktijk

Welkom op de website van Tandartspraktijk Pijnenburg in Tilburg. Op deze site willen wij u graag wegwijs maken in onze praktijk.

Al sinds 1984 is Tandarts Pijnenburg  zelfstandig gevestigd. De praktijk werkt al jaren met hetzelfde team van medewerkers. De meeste behandelingen verricht de tandarts zelf, bijgestaan door een assistente. Voor preventie en voorlichting bent u bij onze preventieassistentes in goede handen.

Ook in deze hectische tijden vinden wij dat goede patiëntenzorg en persoonlijke benadering voorop moeten staan bij elke behandeling.

Sinds november 2011 werken wij samen met tandarts Broekstra  in Gezondheidscentrum Piushaven. We werken volgens de nieuwste hygiënerichtlijnen. Ook  is in onze praktijken veel aandacht besteed aan ergonomie en een prettige werkomgeving.

De tandartsen blijven elk hun eigen patiënten behandelen, zodat u steeds kunt rekenen op de bekende gezichten en de vertrouwde handen aan uw mond.

U bent bij ons welkom voor alle Algemene tandheelkunde.

Wij spannen ons in om voor uw en voor ons plezier de wachttijden zoveel mogelijk te beperken. Toch is het soms onvermijdelijk. Wanneer u toch moet wachten, dan vindt U in onze wachtkamer tijdschriften, speelgoed en een prettige ambiance. Onze praktijk is voorzien van vrij toegankelijke WIFI.

Wij zijn zorgvuldig met het beheer van uw gegevens. Wij hebben gegevens nodig om uw dossier te beheren en de financiele afhandeling te verzorgen. Actuele behandelgegevens wisselen wij uit met uw ziektekostenverzekering en ons factureringsbedrijf. Alle medische informatie en gevoelige informatie blijft binnenshuis, tenzij uitwisseling nodig is voor de behandeling, altijd in overleg met u. Dan worden uw gegevens verstuurd naar de betreffende collega of specialist via een beveiligd mailkanaal.

Op uw verzoek kunt u uw gegevens inzien.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.